Coşuleţe cu carne si legume

Printeaza

Coşuleţe cu carne si legume din: foi de placinta, carne tocata, dovlecel, morcovi, ceapa, fasole verde, mazare, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g foi de placinta
  • 500 g carne tocata
  • 2 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 150 g fasole verde din conserva
  • 100 g mazare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o speli şi o toci mărunt. Cureţi morcovii, îi speli şi îi tai rondele.

Tot în felii tai şi dovleceii, dar fără a-i curăţa de coajă. Căleşti într-o tigaie mai mare ceapa, în 50 ml de ulei

După 2 minute pui carnea tocată. Căleşti împreună cu ceapa 10 minute, amestecând din când în când.

Separat, într-o altă tigaie, prăjeşti 2-3 minute legumele în 50 ml ulei, adăugând cimbru, sare şi piper, după gust.

Ungi foile de plăcintă cu ulei şi le pui una peste alta. Le tai astfel încât să obţii 4 pătrate de foi suprapuse.

Pui foile în 4 castroane termorezistente şi le umpli cu carnea tocată, amestecată cu legumele călite.

Pui castroanele în cuptor, la foc potrivit şi coci circa 30-40 de minute.

Scoţi coşuleţele coapte din castroane şi le serveşti calde, presărate cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Coşuleţe cu carne si legume

Cosulete_cu_carne_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.