Chiftelute de costită afumata

Printeaza

Chiftelute de costită afumata din: paine, piept de porc, salam, supa, oua, faina, lapte, patrunjel, ulei de masline, parmezan, sare.
Ingrediente:Chiftelute de costită afumata

  • 400 g pâine învechită fără coajă
  • 120 g piept de porc afumat
  • 100g salam
  • 1 1/2 supă de carne
  • 2 ouă
  • făină
  • lapte
  • pătrunjel verde
  • ulei de măsline
  • parmezan ras
  • sare

Mod de preparare:

Tăiaţi pâinea în cuburi mici, înmuiaţi-le pe acestea în puţin lapte, apoi pregătiţi pieptul de porc şi salamul tăiate, la fel, în cuburi mici. Adăugaţi pâinea înmuiată, pudraţi cu făină, puneţi pătrunjel tocat mărunt şi ouăle. Omogenizaţi amestecul până obţineţi o pastă omogenă şi consistentă.

Formaţi din aceasta chifteluţe de mărimea unei mandarine. Când supa clocoteşte, daţi focul domol, puneţi chifteluţete şi lăsaţi-le să fiarbă încet 20 de minute.

Luaţi apoi aceste chifteluţe (când s-au ridicat la suprafaţă), aduceţi-le la masă şi serviţi-le în supa fierbinte.
Puteţi să le oferiţi oaspeţilor şi decorate cu sos de roşii sau cu unt fierbinte şi parmezan ras.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.