Cartofi cu costita si smantana

Printeaza

Cartofi cu costita si smantana

 Cartofi cu costita si smantana din: cartofi, ceapa, praz, unt, lapte, zeama Biovegeta, smantana, sare, piper, patrunjel, costita de porc.

Ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi
  • 2-3 cepe
  • 2 fire de praz
  • 80 g unt (4 linguri)
  • 1 pahar lapte (200 ml)
  • un pahar zeamă Biovegeta
  • 120 g smântâna
  • sare
  • piper după gust
  • pătrunjel
  • costita de porc

 

Mod de preparare :

Cureţi cartofii, îi tai rondele şi îi rumeneşti în unt (untură sau ulei). Prazul (numai partea albă), ceapa şi feliile de costiţă le prăjeşti, pui apoi cartofii şi îi acoperi cu zeama Biovegeta şi laptele.

Potriveşti de sare şi piper. Le laşi să fiarbă la foc mic, 20-30 de minute. Le mănânci cu smân­tână şi presari pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.