Aripioare de pui in sos de bere neagra

Printeaza

Aripioare de pui in sos de bere neagra din: aripi de pui, bere neagra, ulei, boia, patrunjel, sare.

Ingrediente:Aripioare_de_pui_in_sos_de_bere_neagra

  • o caserola aripi de pui
  • 2 cutii bere neagra
  • 2 linguri ulei
  • boia iute sau dulce
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Aripile se curăţă bine, eventual se pârlesc la flacăra aragazului si se spală foarte bine.

Intr-o cratiţă cu fund dublu sau o tigaie se pune uleiul la încins si se rumenesc aripile uscate cu un prosop de bucătărie si presărate cu sare si boia iute sau dulce, după gust.

Se trage vasul de pe foc, se toarnă berea uşor si apoi se repune vasul pe foc. Se fierbe la foc mediu timp de 20 de minute.

Se aduc cu pătrunjel deasupra si garnitură, după gust, de orez fiert sau cartofi.

Aripioare de pui in sos de bere neagra

Aripioare_de_pui_in_sos_de_bere_neagra

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Am facut si nu m-a dat pe spate, poate am folosit bere proasta 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.