Sos de crap

Printeaza

O reteta de sos de crap din: peste, apa, ulei, vin alb, bulion, frunze de dafin, piper, patrunjel, usturoi, ceapa, zahar si sare.

Ingrediente:Sos de crap

  • 1 kg peste
  • 1 pahar de 100 ml apa
  • 1 pahar de ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • 50 bulion
  • 2 frunze de dafin
  • piper
  • 4-5 fire patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl tai felii mai mari şi le pui în tigaie. Adaugi şi apa, vinul, uleiul, frunzele de dafin, pătrunjelul, usturoiul, iar ceapa o tai în două.

După 5 minute de fiert, adaugi sarea, zahărul şi bulionul. Laşi pe foc mic.

Apa şi vinul scăzând, sosul capătă un aspect şi gust deosebite.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.