Pulpe in aluat

Printeaza

Pulpe in aluat din: copane de pui, aluat, ulei, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_in_aluat

  • 8 copane de pui
  • un pachet mic aluat foitaj
  • 4 linguriţe ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Copanele se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se lasă să fiarbă 30 de minute şi se ia spuma de câte ori apare.

Se scot, se scurg bine de apa în care au fiert, se usucă, eventual, pe prosoape absorbante de bucătărie şi apoi se ung cu ulei. Se presară cu rozmarin, sare şi piper.

Foaia de aluat se întinde puţin cu sucitorul, apoi se taie în 8 pătrate. Se învelesc copanele în aluat. Se pun într-o tavă şi se dau la cuptor pentru 15 minute.

Pulpe in aluat

Pulpe_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.