Pui ucrainean cu ciuperci şi paste

Printeaza

O reteta de pui ucrainean cu ciuperci si paste din: pui, ciuperci, ulei, ceapa, sare, piper negru, paste si gris.

Ingrediente:Pui ucrainean cu ciuperci şi paste

  • 1 pui de 1,5 kg
  • 200 g ciuperci
  • 200 ml ulei
  • 2 cepe
  • sare
  • piper negru
  • 80-100 g paste
  • 2 linguri de griş

 

Mod de preparare:

Cureţi puiul şi îi tai aripile, să rămână doar cioturile de la ciocănele. Scoţi carnea de pe oase şi o toci în maşina de tocat carne. Păstrezi pielea puiului. Fierbi pastele doar 5 minute (cam jumătate din timpul indicat).

Prăjeşti ciupercile în 100 ml ulei, apoi le scoţi şi, separat, în restul de ulei, prăjeşti ceapa puţin, până devine aurie.

Adaugi ciuper­cile şi ceapa prăjită peste carnea tocată şi pui şi 2 ouă, piper negru, sare şi 2 linguri de griş. Amesteci totul şi umpli puiul cu acest amestec. Coşi pielea puiului pe ambele părţi, pentru a nu ieşi compoziţia.

Dai puiul la cuptor circa 1 oră şi jumătate. Cel mai bine e să dai puiul timp de 1 oră la foc puternic şi 30 de minute la foc potrivit.

Pui ucrainean cu ciuperci şi paste

Pui ucrainean cu ciuperci şi paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.