Mazare cu carne de porc
PrinteazaMazare cu carne de porc din: mazare, carne de porc, ceapa, marar, ulei, pasta de tomate, sare si piper.
- 1 kg mazare
- 800 g carne de porc
- 2 cepe
- 1 legatura marar
- 3-4 linguri ulei
- 1 lingura pasta de tomate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite, căliţi-le în ulei amestecat cu puţină apă. Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa şi morcovul, apoi căliţi-le 4-5 minute în ulei, după care puneţi-le peste carne. Adăugaţi pasta de tomate, mazărea, jumătate din legătura de mărar şi atâta apă, cât să acopere ingredientele. Potriviţi de sare şi piper şi puneţi cratiţa în cuptorul, pentru circa 30 de minute.
Mazare cu carne de porc
Pofta buna!