Budinca de franzela cu branza

Printeaza

Budinca de franzela cu branza din: franzela, branza, ou, lapte, unt, sare, zahar.

Ingrediente:Budinca de franzela cu branza

  • 4 felii de franzelă veche
  • 3 linguri cu brânză de vaci
  • 1/2 albuş de ou
  • 4 linguri cu lapte cald
  • 1 linguriţă cu unt
  • sare
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Răsturnaţi laptele în farfurie, înmuiaţi feliile de franzelă, pe care le aşezaţi într-o farfurie incasabilă.

Amestecaţi brânza de vaci cu 1 lingură cu zahăr, 1/2 albuş de ou bătut spumă, puţină sare şi restul de lapte (dacă rămâne).

Aşezaţi o felie de fran­zelă, acoperiţi cu strat de brânză, aşezaţi următoarea felie şi acoperiţi iar cu brânză. Ultima felie încheie budinca. Daţi la cuptor 20 min (sau 4 min la cuptorul cu micro­unde).

Budinca se poate servi caldă sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.