Branza cu masline

Printeaza

Branza cu masline din: branza, masline, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel.

Ingrediente:Branza cu masline

  • 200 g brânză Manchego
  • 200 g măsline verzi
  • 2 cepe mici
  • 8 căţei de usturoi
  • 14 linguri de ulei de măsline
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Brânza Manchego se taie în bucăţele potrivite pentru o îmbucătură. Se scot sâmburii măslinelor şi se taie în jumătăţi. Ceapa şi usturoiul se cojesc, iar ceapa se taie mărunt.

Toate ingredientele se pun într-un vas. Se adaugă usturoiul zdrobitşi uleiul de măsline, apoi se amestecă bine. Pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se toacă mărunt. Se înglobează şi el în amestec.

Inainte de a se servi la temperatura camerei, ingredientele se marinează circa 2 ore.

Branza cu masline

Branza_cu_masline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.