Ardei capia umpluti cu crema de branza

Printeaza

Ardei capia umpluti cu crema de branza din: ardei capia, branza de vaci, telemea, oua, busuioc, cimbru, patrunjel verde, ardei iute, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ardei_capia_umpluti_cu_crema_de_branza

  • 4 ardei capia verzi mai mari sau 8 mai mici
  • 250 g branza de vaci
  • 200 g telemea
  • 2 oua
  • 1 lingura busuioc proaspat
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingura patrunjel verde
  • 1/2 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci branza cu telemeaua rasa, cu ouale, busuiocul tocat, cimbrul, patrunjelul, ardeiul iute tocat, usturoiul pisat, sare si piper.

Omogenizezi bine compozitia. Tai capacele la ardei, ii cureti de semitne si de nervuri, ii speli si ii pui la scurs.

Umpli ardeii cu compozitia de branza, lipesti capacele, ii ungi cu ulei, ii asezi pe gratarul incins si ii frigi putin pe toate partile.

Ardei capia umpluti cu crema de branza

Ardei_capia_umpluti_cu_crema_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.