Supa cu omleta

Printeaza

Supa cu omleta din: ceapa, usturoi, unt, ulei, rosii, morcovi, dovlecel, broccoli, telina, paste, apa, oua, telemea, busuioc, sare, piper si verdeata.

Ingrediente:Supe_3

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
  • 300 g rosii
  • 100 g morcovi
  • 1 dovlecel
  • 200 g broccoli
  • 1 telina
  • 200 g paste
  • 1 l apa
  • 3 oua
  • 1-2 lingura telemea rasa
  • 1 lingurita busuioc
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Morcovii, telina, broccoli, ceapa, usturoiul si rosiile, le pui sa fiarba acoperit, intr-un litru de apa. Separat fierbi pastele. Bati ouale, adauga branza si busuiocul. Incingi uleiul şi untul într-o tigaie şi faci o omletă, pe care o rulezi imediat.

Când legumele au fiert, adaugi pastele scurse şi feliile rulate de omletă. Mai laşi supa 1 minut pe foc. Serveşti cu verdeaţă tocată, presărată în farfurie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.