Supa cu omleta
PrinteazaSupa cu omleta din: ceapa, usturoi, unt, ulei, rosii, morcovi, dovlecel, broccoli, telina, paste, apa, oua, telemea, busuioc, sare, piper si verdeata.
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura unt
- 2 linguri ulei
- 300 g rosii
- 100 g morcovi
- 1 dovlecel
- 200 g broccoli
- 1 telina
- 200 g paste
- 1 l apa
- 3 oua
- 1-2 lingura telemea rasa
- 1 lingurita busuioc
- sare
- piper
- verdeata
Mod de preparare:
Morcovii, telina, broccoli, ceapa, usturoiul si rosiile, le pui sa fiarba acoperit, intr-un litru de apa. Separat fierbi pastele. Bati ouale, adauga branza si busuiocul. Incingi uleiul şi untul într-o tigaie şi faci o omletă, pe care o rulezi imediat.
Când legumele au fiert, adaugi pastele scurse şi feliile rulate de omletă. Mai laşi supa 1 minut pe foc. Serveşti cu verdeaţă tocată, presărată în farfurie.
Pofta buna!