Supa de rosii cu omleta

Printeaza

Supa de rosii cu omleta

Ingrediente:Supa de rosii cu omleta

  • 250 g roşii
  • 1 ceapă mică
  • 1/2 ou
  • 10 ml smântână
  • ulei pentru omletă
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ceapa şi roşiile, spălate şi tăiate, le pui la fiert împre­ună. După ce au fiert, adaugi aproximativ 150 ml supă de zarzavat (sau de carne). Laşi să clocotească totul de câteva ori.

Separat baţi oul cu smântână. Torni într-o tigaie cu ulei încins şi rumeneşti pe ambele părţi. După ce omleta este gata o tai ca fideaua (sau cubuleţe) şi o adaugi în supa preparată.

Mai laşi să dea un clocot sau două. Presari verdeaţă spălată şi tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.