Detoxifierea după Paşte, fără INFOMETARE

Printeaza

Chiar dacă ai mâncat mult de sărbători există câteva trucuri pentru a te simţi din nou energică. Unul dintre acestea este să începi o dietă de detoxifiere!

Detoxifierea

Poţi urma dieta formată în totalitate din lichide, ceaiuri de plante, sucuri de legume, sucuri de fructe, sau dieta pe bază de crudităţi, unde toate mesele sunt formate din alimente crude – fructe, legume, alune, migdale.

Poţi elimina toxinele din organism cu o dietă de detofixiere mai blândă, care nu are efecte secundare şi nu presupune înfometare. E nevoie să ţii cont doar de trei reguli:

1. Nu consuma mai mult de un aliment la o masă. Dacă optezi pentru carne, atunci la acea masă vei mânca doar carne, indiferent cu este gătită. Trebuie să ai cel puţin o masă pe zi la care vei mânca doar legume, de exemplu salată fără dressing.

2. Bea zilnic cel puţin doi litri de lichide – ceaiuri, sucuri de legume, etc, lucru care va ajuta la eliminarea lichidelor din organism. Bineînţeles că sunt interzise sucurile din comerţ.

3. Consumă fibre suficiente în fiecare zi. Alimentele bogate în fibre sunt cerealele integrale, prunele uscate, leguminoasele, legumele, fructele.

De asemenea, trebuie să ştii că există şi suplimente care te ajută la detoxifiere în farmacii.

Articol preluat de aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.