Supa de telina

Printeaza

Supa de telina

Ingrediente:Supa de telina

  • 400 g ţelină rădăcină
  • 400 g cartofi
  • 50 g margarină sau unt
  • 1 pahar smântână
  • 200 g brânză telemea
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai ţelina şi cartofii în cubuleţe mici şi le rumeneşti într-o cratiţă cu margarina sau untul. După ce s-au aurit, torni apă caldă cât să le acopere bine şi laşi să fiarbă înăbuşit câteva clo­cote.

Mai adaugi apă fiartă în care ai bătut smântâ­nă, brânza tăiată felii subţiri, sarea şi piperul. Pre­sari pătrunjel verde tocat şi o serveşti foarte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.