Supă limpede de ţelină

Printeaza

Supă limpede de ţelină din: telina, sagotier si apa.

retete

Ingrediente:

  • 1 căpăţână de ţelină
  • 2 linguri de miez de sagotier
  • 2 litri de apă.

 

 

 

Mod de preparare

Spală ţelina, toac-o mărunţel şi fierbe-o în foc înăbuşit timp de 2 ore. Strecoară supa.

Spală miezul de sagotier, pune-l în supa strecurată şi fierbe-l timp de o oră.

Pentru cei care preferă o supă groasă se poate adăuga făină de mazăre.

Pune câte o lingură rasă la fiecare jumătate de litru de supă.

Amestec-o cu puţină apă rece mai întâi şi apoi adaug-o în supa care fierbe.

De asemenea, dacă doreşti poţi să mai fierbi cu ţelina şi una sau două cepe.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.