Gnocchi cu bacon si parmezan

Printeaza

Gnocchi cu bacon si parmezan din: bacon, gnocci, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, parmezan.

Ingrediente:Gnocchi cu bacon si parmezan

  • 4 felii de bacon, cuburi
  • 300 g gnocchi
  • 1 fir praz, tocat
  • 1 cana de rosii cherry, tocate
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • 1/4 ceasca parmezan ras

 

Mod de preparare:

Aduceti o oala cu apa la fiert. Intr-o tigaie gatiti baconul la foc mediu pana devine crocant.

Scoateti din tigaie si transferati pe un prosop de hartie. Scurgeti aproape toata grasimea lasata de bacon, adaugati prazul si gatiti timp de 5 minute. Transferati intr-un castron.

Adaugati in oala cu apa sare si apoi incorporati gnocchi. Gatiti in jur de 5 minute. In tigaie adaugati 1 lingurita de ulei de masline si se adauga gnocchi.

Gatiti cateva minute si se adauga prazul, rosiile, bacon si parmezan. Mai gatiti cateva minute, apoi serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.