Supa rustica cu salam

Printeaza

Supa rustica cu salam din: apa, cartofi, ceapa, varza, salam, patrunjel.

Ingrediente:Supa rustica cu salam

  • 1 l apă
  • 3 cartofi, curăţaţi de coajă şi feliaţi
  • 1 ceapă mare, feliată
  • 175 g varză albă, tocată
  • 250 g salam chorizo
  • pătrunjel, pentru decor

 

Mod de preparare:

Pune apa pe foc, într-o oală, până dă în fiert. Adaugă cartofii şi ceapa. Acoperă cu un capac şi lasă-le să fiarbă 10 minute. Adaugă varza şi las-o să fiarbă 3 minute. Incălzeşte o tigaie pe foc şi pune feliile de salam. Prăjeşte-le 5 minute, până îşi lasă grăsimea.

Pune supa în boluri, adaugă felii de salam şi frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.