Supa cu dovlecel, morcov si salam
PrinteazaSupa cu dovlecel, morcov si salam din: unt, ceapa rosie, usturoi, tulpină de ţelină, morcovi, dovlecei, fasole verde, roşii tocate, salam chorizo,, zahar, apa clocotita, sare, piper negru, patrunjel.
- 15 g unt
- 2 cepe roşii, tăiate mărunt
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
- 1 tulpină de ţelină tocată
- 2 morcovi mari, tăiaţi în bucăţi
- 4-6 dovlecei mici, feliaţi
- 250 g fasole verde, ruptă în bucăţele
- 1 conservă cu roşii tocate
- 200 g salam chorizo, feliat
- 25 g zahăr
- 500 ml apă clocotită
- sare şi piper negru măcinat
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Incălzeşte untul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa şi usturoiul. Adaugă legumele rămase şi căleşte-le uşor. Adaugă restul ingredientelor şi lasă să fiarbă încă 15 minute.
Condimentează cu sare şi piper şi serveşte cu pătrunjel proaspăt.
Supa cu dovlecel, morcov si salam
Pofta buna!