Supa cu dovlecel, morcov si salam

Printeaza

Supa cu dovlecel, morcov si salam din: unt, ceapa rosie, usturoi, tulpină de ţelină, morcovi, dovlecei, fasole verde, roşii tocate, salam chorizo,, zahar, apa clocotita, sare, piper negru, patrunjel.

Ingrediente:Supa_cu_dovlecel_morcov_si_salam

  • 15 g unt
  • 2 cepe roşii, tăiate mărunt
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 1 tulpină de ţelină tocată
  • 2 morcovi mari, tăiaţi în bucăţi
  • 4-6 dovlecei mici, feliaţi
  • 250 g fasole verde, ruptă în bucăţele
  • 1 conservă cu roşii tocate
  • 200 g salam chorizo, feliat
  • 25 g zahăr
  • 500 ml apă clocotită
  • sare şi piper negru măcinat
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Incălzeşte untul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa şi usturoiul. Adaugă legumele rămase şi căleşte-le uşor. Adaugă restul ingredientelor şi lasă să fiarbă încă 15 minute.

Condimentează cu sare şi piper şi serveşte cu pătrunjel proaspăt.

Supa cu dovlecel, morcov si salam

Supa_cu_dovlecel_morcov_si_salam

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.