Supa de dovlecel cu paste

Printeaza

Supa de dovlecel cu paste din: morcovi, dovlecei, ţelină, ceapă, cartof, pătrunjel, ulei de măsline, ceapă verde (praz), paste scurte, sare, piper.

Supa_de_dovlecel_cu_paste

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 3 dovlecei
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 cartof
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei de măsline
  • 1 legătură ceapă verde (sau 1 praz)
  • 200 g paste scurte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli. Toci mărunt ceapa, iar morcovii, dovleceii şi ceapa verde îi tai rondele. Feliezi sau-tai cuburi cartoful şi ţelina.

Căleşti în puţin ulei ceapa, adaugi apoi morcovii şi ţelina şi, după 5 minute, le acoperi cu apă fierbinte. Potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă.

Adaugi cartofii şi după 15 minute dovleceii şi ceapa verde sau prazul. îna­inte să opreşti focul, adaugi pastele fierte separat, mai laşi să dea câteva clocote, opreşti focul şi presari pătrunjelul. Poţi servi cu smântână.

Supa de dovlecel cu paste
Supa_de_dovlecel_cu_paste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.