Reteta zilei: Noodles cu legume si dressing de patrunjel

Printeaza

Noodles cu legume si dressing de patrunjel din: noodles, ulei de masline, usturoi, ceapa, ardei gras, dovlecei, alune, lamaie, ardei iute, patrunjel, sare, piper, otet balsamic.

 

Ingrediente: 

  • 200gr noodles
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 ardei grasi (rosu si galben), fara seminte, tocat
  • 350gr dovlecei, tocati
  • 150gr alune nesarate, prajite, tocate

Ingrediente dressing:

  • 50ml ulei de masline
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 1 ardei iute rosu, fara seminte, tocat
  • 3 linguri patrunjel
  • 1-2 linguri otet balsamic
  • sare si piper
  • patrunjel, pentru servire

 

Mod de preparare:

Gatiti taieteii conform instructiunilor de pe pachet.

Noodles cu legume si dressing de patrunjel
Intre timp, incalziti uleiul si gatiti ceapa si usturoiul pana se inmoaie.

Adaugati ardeiul si dovleceii si gatiti 15 minute. Incorporati alunele si gatiti inca 1 minut.

Noodles cu legume si dressing de patrunjel

Intr-un bol amestecati impreuna ingredientele pentru dressing si omogenizati.

Adaugati taieteii peste legume si amestecati.

Incorporati dressing-ul, omogenizati si transferati in farfurii de servire.

Noodles cu legume si dressing de patrunjel
Garnisiti cu patrunjel si serviti.

Noodles cu legume si dressing de patrunjel

Noodles cu legume si dressing de patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Salata de noodles cu creveti

Salata de noodles cu creveti din: noodles, unt, ulei, creveti, ghimbir, usturoi, pasta de chilli, sos de peste, otet, castravete, coriandru, seminte de susan. Ingrediente:  1 pachet noodles 1½ linguriță unt 1 lingura ulei ¾ kg creveți curățați 1 linguriță ghimbir ras 1 cățel de usturoi, tocat 1 lingurita pasta de chilli 1 lingurita sos […]

Noodles cu creveti

Noodles cu creveti din: creveti, ulei, usturoi, ghimbir, sos de soia, zahar, limeta, noodles, ardei gras, ciuperci, coriandru, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg creveti, decorticati 2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat 1 lingura radacina de ghimbir tocat 500 ml supa de vita 3 linguri sos de soia 2 linguri zahar brun […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.