Degetele de pui
PrinteazaDegetele de pui din: piept de pui, ou, miere, mustar, fulgi de porumb, sare, ulei, piper.
- 400 g piept de pui dezosat şi fără pieliţe
- 1 ou bătut
- 1 lingură miere
- 1 linguriţă muştar
- 2 căni fulgi de porumb, fărâmiţat
- piper
- sare
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui în fâşii. Intr-o farfurie adâncă, amesteci oul, mierea şi muştarul. Intr-un alt vas, combini fulgii de porumb cu puţină sare şi puţin piper.
Treci bucăţile de came prin amestecul de ou şi apoi prin cel de porumb. Incingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti câteva minute până se pătrunde camea.
Scoţi pe un şervet absorbant pentru a elimina surplusul de grăsime. Serveşti cu sos.
Degetele de pui
Pofta buna!