Medalion de vitel cu dulceata de ceapa

Printeaza

Medalion de vitel cu dulceata de ceapa din: dulceata de ceapa, unt, ardei gras, morcovi, fasole verde, medalion de vitel, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Medalion_de_vitel_cu_dulceata_de_ceapa

  • 100 g dulceață de ceapă
  • 100 g unt
  • 2 ardei grași
  • 2 morcovi
  • 10-15 teci fasole verde
  • 6 bucăți medalion de vițel
  • 1 lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță legumele. Morcovii și tecuțele se fierb 5 minute în apă cu sare. Se scot din apă și se taie bucăți mici. Ardeii se toacă mărunt. Se încinge untul și se sotează legumele. Se pune sare și piper după gust și se stropesc cu puțin suc de lămâie.

Se spală medalioanele de vițel, se presară cu piper și se ung cu ulei. Se frig pe grătarul bine încins. Se montează platoul. Se formează un pat de legume sotate, se pun medalioanele de vițel, iar pe fiecare dintre ele se adaugă o linguriță de dulceață de ceapă.

Medalion de vitel cu dulceata de ceapa

Medalion_de_vitel_cu_dulceata_de_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.