Ciorba ruseasca cu sfecla rosie si varza murata

Printeaza

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie si varza murata din: sfecla rosie, varza murata, ceapa, rosii in bulion, ardei gras, cartof, cub de vita, marar, taitei, unt, ulei si sare.

Ingrediente:Ciorba_ruseasca_cu_sfecla_rosie_si_varza_murata

  • o sfecla rosie cruda
  • o jumatate varza murata
  • o ceapa
  • 3-4 rosii in bulion
  • un ardei gras verde
  • un cartof mediu
  • 1,5 l supa din cub concentrat de vita
  • o legatura marar
  • 3 gheme taitei
  • 50 g unt
  • o lingura ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

în oala de fiert ciorba, se topeşte untul în ulei şi se pune ceapa tăiată mărunt. Se adau­gă sfecla tăiată mărunt şi varza tăiată fideluţă. Se acoperă şi se lasă 10 minute.Apoi se adaugă supa de vită, roşiile tăiate mărunt şi cartoful tăiat cubuleţe.

Se presară sare şi se lasă la fiert aproximativ 50 de minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se pun ardeiul tăiat fâşii sau cubulete şi tăieţeii. Se trage oala de pe foc, se pune mărarul şi se aduce la masă.

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie si varza murata

Ciorba_ruseasca_cu_sfecla_rosie_si_varza_murata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.