Crochete de somon

Printeaza

Crochete de somon din: somon, paine, albusuri, ulei de masline, lapte, patrunjel, amidon, pesmet si ulei.

Ingrediente:

  • 200 g somon proaspat
  • 4 felii de paine
  • 3 albusuri de ou
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 ml lapte
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 100 g pesmet
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Somonul se taie in bucati si se amesteca intr-un castron cu feliile de paine, amidonul si laptele, lasandu-se la macerat 30 de minute. Se adauga apoi albusurile de ou batute spuma, uleiul de masline si patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine in continuare.

Se formeaza crochetele, se tavalesc in pesmet si apoi se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc. Dupa ce au fost scoase din ulei, crochetele se pun la scurs si se pot servi imediat, cu lamaie si garnitura de cartofi natur sau sos.

Crochete de somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.