Hering cu dovleac şi ceapă roşie

Printeaza

Hering cu dovleac şi ceapă roşie din: hering, dovleac, ceapa rosie, ulei, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g hering
  • 500 g dovleac
  • 2 cepe rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţi de circa 5cm. Presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le în 2-3 linguri de ulei până când se pătrund bine şi se rumenesc pe toate părţile.

Separat într-o altă tigaie căliţi în uleiul rămas ceapa curăţată, spălată şi tocată mai mare împreună cu dovleacul tăiat în cubuleţe cu latura de circa 1 cm.

După ce dovleacul şi ceapa s-au înmuiat adăugaţi 50 ml de apă, mărarul tocat mărunt, bucăţile de hering prăjite, potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi la foc mic 3-4 minute. Serviţi preparatul cald.

Hering cu dovleac şi ceapă roşie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.