Chiftele din branza in pesmet

Printeaza

Chiftele din branza in pesmet din: branza, oua, faina, ulei, pesmet, parmezan.

Ingrediente:Chiftele din branza in pesmet

  • 200 g brânză de oaie rasă
  • 250 g brânză de vaci, bine scursă
  • 2 ouă
  • 1 praf de sare
  • pesmet
  • 6 linguri făină
  • ulei, pentru prăjit
  • parmezan, pentru decor

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza de vaci cu ouăle, adaugi sarea, făina şi omogenizezi. Inmoi mâinile, apoi formezi biluţe, pe care le aplatizezi şi le treci prin pesmet.

Le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi, până când se rumenesc uşor. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Le serveşti decorate cu parmezan dat prin răzătoarea mică.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.