Flori de dovlecei aromate

Printeaza

Flori de dovlecei aromate din: flori de dovlecei, sunca, mozzarella, oua, faina, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Flori de dovlecei aromate

  • 15 flori de dovlecei
  • 50 g şuncă
  • 50 g caşcaval ras
  • 1 bilă mozzarella sau 150 g brânză feta
  • 2 ouă
  • 4 linguri făină
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se spală florile şi se scoate pistilul, se scurg pe şervet de bucătărie. Se amestecă şunca tocată cu caşcavalul ras. Mozzarella se taie cuburi (15 bucăţi).

Se umple fiecare floare cu câte o bucăţică de mozzarella şi o linguriţă de amestec de şuncă. Se mixează cu blenderul compoziţia de pane; se scufundă florile şi se pun la prăjit în ulei încins.

Se coc pe ambele părţi 1-2 minute, se scot pe un platou căptuşit cu prosop de bucătărie absorbant. Se serveşte cu salată sau simplu, cu roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.