Rosii marocane

Printeaza

Rosii marocane din: ulei de masline, sparnghel, usturoi, rosie, oua, paprika, sare, piper.

Ingrediente:Rosii marocane

  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 100 g tije de sparanghel, tăiate în jumătate
  • 1 căţel de usturoi, curăţat şi feliat
  • 1 roşie mare, tăiată în felii subţiri
  • 2 ouă medii
  • 1 praf de paprika afumată sau chimion
  • sare şi piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte tijele de sparanghel câteva minute. Adaugă usturoiul şi, după un minut, adaugă feliile de roşie. Prăjeşte-le 2 minute.

Fă două adâncituri în sos. Sparge ouăle şi pune-le în cele două locuri.

Acoperă tigaia cu un capac şi lasă pe foc până când ouăle au devenit ferme, sau după preferinţă. Presară condimentele.

Serveşte preparatul cu pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.