Rosii felii cu telemea

Printeaza

Rosii felii cu telemea din: rosii, telemea, busuioc, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Rosii felii cu telemea

  • 4 roşii
  • 300 g telemea de oaie sau de capră
  • 1 linguriţă cu busuioc tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu ulei de salată sau ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, înlăturaţi-le codiţele şi tăiaţi-le pe latul lor în felii groase de 1-2 cm. Aşezaţi-le pe un platou, stropiţi-le cu ulei, apoi săraţi şi piperaţi.

Tăiaţi brânza felii groase de 1 cm, după ce aţi spălat-o în apă rece şi aţi desărat-o (dacă e cazul), aşezaţi feliile de brânză peste feliile de roşii, decoraţi cu busuioc tocat fin şi puneţi la rece pentru 15 minute.

Serviţi cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.