Spanac cu chifle

Printeaza

Spanac cu chifle

Spanac cu chifle din: spanac, untdelemn, faina, chifle, margarina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 700 gr. spanac
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 2 chifle
  • 2 linguri margarina vegetala
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare pana ce se inmoaie. Se scurge de zeama, se toaca marunt.

Chiflele se taie in cuburi mici, se oparesc cu apa in care a fiert spanacul, apoi se storc. Zeama ramasa se pastreaza.

Din untdelemn si faina, intr-o cratita se prepara un rantas, deschis la culoare, se stinge cu zeama de spanac, se adauga chiflele si spanacul, se amesteca bine, se pune sare, piper si margarina topita si se amesteca din nou. Se serveste cald, ca atare, ori drept garnitura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.