Bors de sfecla rosie cu smantana

Printeaza

Bors de sfecla rosie cu smantana din: sfecla rosie, bors, smantana, morcovi, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Bors_de_sfecla_rosie_cu_smantana

  • 300 g sfeclă roșie 2-3 bucăți mici
  • 500 g borș proaspăt
  • 100 g smântână
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăță legumele și se dau pe răzătoarea mică. Se încing 2 linguri de ulei, se adaugă legumele și se amestecă bine cât să treacă toate prin ulei. Se toarnă 1l de apă și se lasă la fiert.

Borșul se fierbe separat și se adaugă în ciorbă la final. Se pune sare după gust și se servește cu smântână.

Bors de sfecla rosie cu smantana

Bors_de_sfecla_rosie_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.