Chiftele cu nuca si branza

Printeaza

Chiftele cu nuca si branza din: miez de nucă, brânză Tomino, ulei de nuci, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_cu_nuca_si_branza

  • 1 mână de miez de nucă
  • brânză Tomino
  • ulei de nuci
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pasaţi brânza Tomino, săraţi, piperaţi şi lăsaţi să stea în frigider, între timp, mixaţi miezul de nuci.

Formaţi bile de brânză, treceţi prin miezul de nucă măcinat şi asezonaţi cu ulei de nuci.

Chiftele cu nuca si branza
Chiftele_cu_nuca_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.