Ca la Mama Acasa

Printeaza

Ca la Mama Acasa:

Supa_de_fasole_cu_ciolan_de_porc_afumat_06

Reteta zilei: Supa de fasole cu ciolan de porc afumat

Supa de fasole cu ciolan de porc afumat din: ciolan de porc, ceapa, telina, usturoi, fasole, dafin, oregano, piper. Poate te itnereseaza si Ciorba de fasole cu costita afumata si paste Ingrediente: 2 ciolane de porc, afumate 1 ceapa, tocata 2 tulpini de telina tocata 6 catei de usturoi, tocat 3 căni de fasole, din […]

Tocanita_de_manzat_cu_sos_de_legume_16

Reteta zilei: Tocanita de manzat cu sos de legume

Tocanita de manzat cu sos de legume din: coada de manzat, sare, piper, faina, ulei, usturoi,ceapa, morcov, telina, rosii, vin rosu, dafin, busuioc, supa de pui, patrunjel, coaja de lamaie, piure de cartofi. Poate te intereseaza si Muschi de manzat cu ciuperci si sunca Ingrediente: 4 felii coada de mânzat sare si piper negru proaspat […]

Clatite_cu_frisca_si_capsuni_06

Reteta zilei: Clatite cu frisca si capsuni

Clatite cu frisca si capsuni din: faina, zahar, esenta de vanilie, esenta de migdale, lapte, unt topit, oua, frisca, capsuni. Poate te intereseaza si Clatite cu afine Ingrediente: 1 1/2 cani de faina 2 linguri de zahăr 2 linguri esenta de vanilie sau migdale 2 cani de lapte 2 linguri unt topit pentru clatite 5-7 […]

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_07

Reteta zilei: Prepelite in crusta de porumb prajite

Prepelite in crusta de porumb prajite din: prepelite, usturoi, ghimbir, sos de soia, vin de orez, faina de porumb, condimente chinezesti, ardei iute, sare, ulei. Poate te intereseaza si Prepeliţe cu frunze de sfeclă şi mămăligă Ingrediente: 4 prepelițe 2 catei de usturoi, tocat marunt 2 cm bucata de ghimbir proaspat, ras 4 linguri de […]

Salata_de_spanac_cu_sfecla_si_bacon_07

Reteta zilei: Salata de spanac cu sfecla si bacon

Salata de spanac cu sfecla si bacon din: sfecla, bacon, spanac, branza albastra, alune, arpagic, ceapa, otet balsamic, mustar de dijon, sare, piper, ulei de masline. Poate te itnereseaza si Sfeclă roşie cu cremă de brânză Ingrediente: 10-12 sfecle mici 6 felii bacon 4 căni de spanac 180gr branza albastra, maruntita 1/3 ceașcă alune prajite, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.