Reteta zilei: Prepelite in crusta de porumb prajite

Printeaza

Prepelite in crusta de porumb prajite din: prepelite, usturoi, ghimbir, sos de soia, vin de orez, faina de porumb, condimente chinezesti, ardei iute, sare, ulei.

Poate te intereseaza si Prepeliţe cu frunze de sfeclă şi mămăligă

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_07

Prepelite in crusta de porumb prajite

Ingrediente:

  • 4 prepelițe
  • 2 catei de usturoi, tocat marunt
  • 2 cm bucata de ghimbir proaspat, ras
  • 4 linguri de sos de soia
  • 2 linguri vin de orez
  • 3 linguri faina de porumb
  • 1 lingura condimente chinezesti
  • 1 lingurita de ardei iute
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 l ulei

 

Mod de preparare:

Pune prepelițele, usturoi, ghimbir, sosul de soia și vinul de orez într-o pungă, se amestecă bine și se pune în frigider timp de 2 ore sau peste noapte.

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_02

După marinare, scoateți prepelițele și scuturati excesul de marinata. Adaugati intr-o punga pe care o vidati si fierbeti in baie de apă la 65 ° C, timp de 1-2 ore.

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_03

Se amestecă faina de porumb, condimentele, ardei iute și sare împreună într-un castron. Scoateți prepelițele din punga vidata si dati prin amestecul de porumb.

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_04

Între timp, într-o tigaie se încălzește uleiul, adaugati prepelitele si prajiti pentru aproximativ 2 minute. Se servesc cu salata, dupa preferinta.

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_05

Prepelite in crusta de porumb prajite

Prepelite_in_crusta_de_porumb_prajite_06

Pofta buna!

 

Reteta a fost oferita de JukaFashion.ro

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.