Tacos cu carne de vita, mazare si porumb

Printeaza

Tacos cu carne de vita, mazare si porumb din: carne tocată de vită, ceapă, porumb (din conservă), mazăre (din conservă), ardei capia, bere, unt, lipii, salata verde, sare, piper rosu boabe.

Tacos_cu_carne_de_vita_mazare_si_porumb

Ingrediente:

  • 400 g carne tocată de vită
  • 100 g ceapă
  • 100 g porumb (din conservă)
  • 100 g mazăre (din conservă)
  • 50 g ardei capia
  • 200 ml bere
  • 30 g unt
  • 4 lipii
  • 1/2 salată verde
  • sare, piper roşu boabe

Mod de preparare:

Carnea tocată şi ceapa curăţată şi tăiată mărunt le pui într-o tigaie fără grăsime, la călit, până când carne se deschide la culoare.

Peste carne, torni berea şi căleşti carnea circa 15 minute, amestecând din când în când, până ce carnea se închide la culoare, după care pui boabele de piper roşu şi sare.

Intr-o altă tigaie, căleşti în unt porumbul, mază­rea şi ardeiul tăiat julien, apoi condimentezi.

Carnea din tigaie o împărţi în mod egal pe fiecare lipie şi o întinzi pe toată suprafaţa. Deasupra pui legumele, iar peste toate ingredientele aşezi salata verde, tăiată în fâşii subţiri.

Tacos cu carne de vita, mazare si porumb

Tacos_cu_carne_de_vita_mazare_si_porumb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.