Reteta zilei: Cotlet de porc in sos de portocale
PrinteazaCotlet de porc in sos de portocale din: unt, suc de portocale, coaja de portocale, usturoi, chili, oregano, sare, piper, cotlet de porc.
Poate te intereseaza si Cotlet de porc cu sos de merisoare
Ingrediente:
- 3 linguri unt
- 1 ½ ceasca suc de portocale
- 1 linguriță coaja de portocala
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1 vârf de cuțit praf de chili
- 1 vârf de cuțit oregano
- sare și piper
- 1 bucata cotlet de porc
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 170C. Se topește untul într-o cratiță la foc mic mediu. Apoi se adaugă suc de portocale, coaja, usturoi, praf de chili si oregano.
Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Frecati carnea cu sare și piper și se pune într-o tigaie. Se toarnă amestecul de portocala în tigaie peste carne de porc, dati la cuptor pentru 1 ½ ore.
Scoateți din cuptor. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Cotlet de porc in sos de portocale
Pofta buna!
Imi ploua in gura, arata foarte bine