Mini rulade de peste cu mustar

Printeaza

Mini rulade de peste cu mustar din: peste alb, salvie, portocale, mustar, unt, sare, piper.

Ingrediente:Mini rulade de peste cu mustar

  • 4 fileuri mari de peşte alb
  • 6 frunze salvie
  • sucul şi coaja de la două portocale
  • 3 linguri muştar cu boabe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fileurile de peşte se taie în bucăţi mai mici care se presară cu sare şi piper şi se rulează în jurul unei frunze de salvie.

Se prind cu scobitori si, după ce sunt toate pregătite, se pun în tigaia cu unt topit.

După ce s-au rumenit uniform se pun muştarul, coaja rasă de portocală si sucul strecurat de portocală. Se mai lasă pe foc 5 minute. Se serveşte alături de sosul în care s-au rumenit fileurile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.