Sufleu de malai

Printeaza

Sufleu de malai din: malai, branza telemea, oua, unt si sare.

Ingredinte:

  • 2 pahare malai
  • 100 gr. branza telemea
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare

 

Mod de preparare

Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa.

Cind s-a mai racit se adauga ouale batute.

Se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu unt. Se coace in cuptor incins 20-30 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.