Salata cu pere, nuci si branza cu mucegai

Printeaza

Salata cu pere, nuci si branza cu mucegai din: nasturel, pere, branza cu mucegai, nuci, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata cu pere, nuci si branza cu mucegai

  • 85 g năsturel
  • 3 pere
  • 200 g brânză cu mucegai, zdrobită
  • 50 g nuci, prăjite şi tăiate mărunt
  • 5 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu zeamă de lămâie
  • sare şi piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Pentru dressing, pune uleiul de măsline şi zeama de lămâie într-un vas înalt şi mixează cu un blender de mână.

Asezonează după gust.

Curăţă şi spală năsturelul, pune-l într-un bol şi stropeşte-l cu 2 linguri din dressing.

Amestecă bine cu mâna. împarte salata pe 6 platouri. Curăţă de coajă şi de seminţe perele, apoi taie-le în felii.

Aranjează-le pe platouri. Presară deasupra brânza cu mucegai şi alunele. Stropeşte totul cu dressingul rămas şi serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.