Rosii umplute cu praz si cascaval

Printeaza

Rosii umplute cu praz si cascaval din: roşii, orez, praz, unt, cascaval, vin alb sec, verdeata, sare, piper.

Rosii_umplute_cu_praz_si_cascaval

Ingrediente:

  • 8 roşii
  •  6 linguri orez
  •  partea albă de la un praz
  •  100 g unt
  •  3 linguri caşcaval ras
  •  50 ml vin alb sec
  •  verdeaţă, după gust
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

In unt topit se pune prazul tăiat rondele. Se lasă să se călească 5 minute. Se pune orezul si se lasă încă ,5 minute să se umfle. Se potri­veşte gustul de sare si piper. Se lasă să se răcorească amestecul şi apoi se adaugă caşcavalul.

Se scobesc roşiile şi apoi se umplu cu orezul. Se aşază în tavă, miezul roşiilor se toacă mărunt şi se pune şi el în tavă. Se adaugă vinul şi apă cât să fie roşiile untfert în lichid. Se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu verdeaţă.

Rosii umplute cu praz si cascaval

Rosii_umplute_cu_praz_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.