Rinichi de miel

Printeaza

Rinichi de miel din: rinichi de miel, rosii, unt, zahar, scortisoara, sare, piper.

Ingrediente:Rinichi de miel

  • 1 kg rinichi
  • 1 cutie roşii decojite
  • 1 cănită de unt
  • 1 linguriţă de zahăr
  • câteva bucăţi de scorţişoară
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea, bine spălată, se taie bucăţi potrivite şi se pune într-o cratiţă cu unt. Se adaugă roşiile trecute prin maşină şi scorţişoara, sărându-se şi piperându-se, după gust.

Se pune în cratiţă şi puţină apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit aproximativ o oră şi jumătate. Când carnea a fiert, se scoate scorţişoara şi se adaugă zahărul.

Se serveşte cu garnitură de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.