Reteta zilei: Omleta cu spanac si branza maruntita

Printeaza

Omleta cu spanac si branza maruntita din: ulei de masline, unt, oua, sare de mare, apa, piper, nuci de pin, branza, spanac.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline sau unt
  • 8 ouă
  • 1 linguriță de sare de mare
  • 2 linguri de apă
  • 1 vaf de cuțit de piper negru proaspăt măcinat
  • ¼ ceasca nuci de pin, prăjite
  • ¼ cana branza telemea, maruntita
  • 1 cana de spanac

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o tigaie de marime medie pe foc mediu.

Intre timp, spargeti ouale intr-un castron si se amesteca impreuna cu sare de mare, apă și piper.

Omleta cu spanac si branza maruntita
Adaugati uleiul de măsline sau unt la tigaie. Se adauga spanacul si gatiti 1-2 minute.

Se toarnă amestecul de ou și se amestecă continuu.

Omleta cu spanac si branza maruntita
Cand ouăle încep să se stabilizeze, se adaugă restul de ingrediente și gatiti cateva minute.

Omleta cu spanac si branza maruntita

Se serveste omleta imediat.

Omleta cu spanac si branza maruntita

Omleta cu spanac si branza maruntita

Omleta cu spanac si branza maruntita

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella

Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella din: oua, coriandru proaspăt, pătrun­jel proaspăt, usturoi, ulei de măsline, sos pesto de coriandru, ardei roşu, ardei verde, ardei iute roşu, mozzarella, sare, piper negru macinat. Ingrediente: 4 albuşuri de ou foarte mari 1 lingură cu coriandru proaspăt, tocat 1 lingură cu pătrun­jel proaspăt, tocat 1 căţel de usturoi, zdrobit 5 ml ulei de […]

Reteta zilei: Omleta cu ierburi aromatice si parmezan

Omleta cu ierburi aromatice si parmezan din: oua, sare, piper, busuioc, arpagic, cimbru, unt, parmezan. Poate te intereseaza si: Omleta cu carne de pui si praz Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii Omleta cu spanac, leurda si sunca Ingrediente:  2 oua sare piper negru 2 frunze busuioc, tocat 1-2 lingurite arpagic proaspăt, plus […]

Omleta la cuptor cu branza si verdeata

Omleta la cuptor cu branza si verdeata din: ouă, brânză telemea, unt, verdeaţă. Ingrediente: 20 ouă 170 g brânză telemea 100 g unt 1 legătură verdeaţă     Mod de preparare: Se bat ouăle cu puţină sare şi se toarnă în tava bine unsă şi încălzită. Se presară apoi brânza rasă şi se dă totul la […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.