Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella

Printeaza

Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella din: oua, coriandru proaspăt, pătrun­jel proaspăt, usturoi, ulei de măsline, sos pesto de coriandru, ardei roşu, ardei verde, ardei iute roşu, mozzarella, sare, piper negru macinat.

Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella

Ingrediente:

  • 4 albuşuri de ou foarte mari
  • 1 lingură cu coriandru proaspăt, tocat
  • 1 lingură cu pătrun­jel proaspăt, tocat
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 5 ml ulei de măsline
  • 10 ml sos pesto de coriandru
  • 1/4 ardei roşu, curăţat de seminţe şi tocat
  • 1/4 ardei verde, curăţat de seminţe şi tocat
  • 1/2 ardei iute roşu, mic, curăţat de seminţe şi feliat
  • 20 g mozzarella, rasă
  • sare şi piper negru măcinat, după gust

Mod de preparare:

Bate albuşurile până se întăresc apoi amestecă-le cu pătrunjel, coriandru şi usturoi. Incălzeşte uleiul într-o tigaie la foc mediu şi prăjeşte omleta.

Când este gata, presară sos pesto deasupra, ardeii, ardeiul iute şi mozzarella. împacheteaz-o, asezoneaz-o după gust cu sare şi piper şi serveşte.

Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella

Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.