Pateuri delicioase cu pastrama de porc

Printeaza

Pateuri delicioase cu pastrama de porc din: aluat pentru foitaj, pastrama de porc, cascaval, seminte de susan.

Ingrediente:Pateuri_delicioase_cu_pastrama_de_porc

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 300 g pastrama de porc sau de oaie
  • 200 g cascaval
  • 50 g seminte de susan

 

Mod de preparare:

Decongelezi aluatul în frigider, cu 12 ore înainte de a începe prepararea. îl desfaci din folie şi, fără să-l întinzi cu sucitorul, îl tai în 12 dreptunghiuri egale. Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de caşcaval şi o felioară de pastramă.

Presari susan şi pliezi dreptunghiurile pe jumătate, după care le presezi uşor, de jur-împrejur, ca să nu iasă umplutura. Incingi cuptorul la foc iute.

Aşezi pacheţelele în tavă şi o introduci în cuptor astfel încât deschiderea pliculeţelor să fie către spatele cuptorului.

După 10 minute, reduci intensitatea focului la mediu şi continui coacerea pentru 10-15 minute, până când pacheţelele se rumenesc. Le poţi servi ca aperitiv cald, alături de o salată.

Pateuri delicioase cu pastrama de porc

Pateuri_delicioase_cu_pastrama_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.