Papanasi sarati cu telemea si patrunjel

Printeaza

Papanasi sarati cu telemea si patrunjel din: telemea, oua, patrunjel, faina, ulei.

Papanasi_sarati_cu_telemea_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 500 g telemea
  • 2 ouă
  • o legătură pătrunjel
  • 3-4 linguri făină
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Brânza se dă pe râzătoare şi se pune într-un castron. Se adaugă ouăle bătute şi făina.  Se amestecă bine, se pune şi pătrunjelul tocat şi, cu mâna umezită, se formează chiftele.

Se prăjesc în baie de ulei fierbinte şi se scot pe şerve­te de hârtie. Se pot servi cu smântână.

Papanasi sarati cu telemea si patrunjel

Papanasi_sarati_cu_telemea_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.