Papanasi cu gris, branza si sirop de soc

Printeaza

Papanasi cu gris, branza si sirop de soc din:  brânză proaspătă de vaci, gris, faina, oua, sirop de soc, praf de copt, zahar vanilat, sare, ulei, smatana, zahăr pudră.

 

Ingrediente:Papanasi cu gris, branza si sirop de soc

  • 250 g brânză proaspătă de vaci
  • 1 linguriţă griş
  • 160 g făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri sirop de soc
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • sare
  • ulei
  • smântână
  • zahăr pudră

Mod de preparare:

Brânza o pasezi bine şi o ames­teci cu ouăle, zahărul vanilat, grisul, un praf de sare, siropul de soc, făina şi praful de copt.

Amesteci bine toate ingredi­entele, până se formează un aluat potrivit de moale. întinzi aluatul într-un sul, din care tai câte o bucată.

Le modelezi în formă de bilă, apoi le aplatizezi şi formezi un gol în mijloc. Le prăjeşti pe.ambele părţi, 3-4 minute, le scoţi şi le laşi puţin la scurs.

Presari papanaşii cu zahăr pudră şi la servire pui deasupra smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.