Papanasi rusesti

Printeaza

Papanasi rusesti din: branza de vaci, ou, faina, zahar, sare.

Ingrediente:Papanasi rusesti

  • 400 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 2 linguri de făină
  • 1 praf de sare
  • 1 lingură zahăr (opţional)

 

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele într-un bol până obţinem un aluat omogen şi lipicios, într-o farfurie plată turnăm puţină făină, care ne va fi de ajutor la formarea bilelor din aluat. Bilele de aluat le trecem prin faină şi le aplatizăm uşor.

Intr-o tigaie încingem puţin ulei de floarea soarelui şi le prăjim pe ambele părţi până obţinem o suprafaţă aurie şi crocantă. Le scoatem pe un prosop de bucătărie pentru a scurge excesul de ulei.

Le servim cu smântână, gem, împreună cu diverse fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.