Oua umplute cu ciuperci, pate de ficat si smantana

Printeaza

Oua umplute cu ciuperci, pate de ficat si smantana din: oua, pate de ficat, ciuperci, brânză de vaci, smântână, concentrat de legume, morcov, ulei, sare, piper, maioneza.

Oua umplute cu ciuperci, pate de ficat si smantana

Ingrediente:

  • 10 ouă
  • 1 cutie pate de ficat
  • 1 cutie ciuperci
  • puţină brânză de vaci
  • 20 g smântână
  • concentrat de legume
  • morcov
  • ulei
  • maioneză
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 7 minute. Le laşi să se răcescă, le decojeşti şi apoi le tai în jumătăţi pe lungime.

Scoţi gălbenuşul de la 6 ouă, pe care îl amesteci cu pateul, piper, concentratul de legume, 1 lingură de smântână.

Umpli albuşurile cu această pastă şi le aşezi pe o farfurie.  După aceea, pentru fiecare faci capul puiuţului din 4 gălbenuşuri fierte, amestecate cu brânză de vaci.

Ochii îi faci din boabe de piper, ciocul din morcov, iar aripile din maioneză, în interiorul farfuriei pui o compoziţie preparată din maioneză amestecată cu muştar, smântână şi ciu­perci tăiate mărunt, iar la final ornezi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.