Gogonelele murate tăiate în patru (cât încape într-o farfurie adâncă) se spală foarte bine ca să se desăreze şi se fierb timp de o oră.
După acest interval aruncaţi apa în care au fiert gogonelele şi lăsaţi-le să se scurgă, între timp pregătiţi un sos din: bulion, câţiva căţei de usturoi, condimente, puţin ulei, o foaie de dafin, piper şi turnaţi sosul peste gogonelele fierte.
Lăsaţi să mai dea câteva clocote şi gata mâncarea!
Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov din: gogonele verzi, cepe, morcovi, ulei, roşii decojite, verdeaţă, sare. Ingrediente: 500 g gogonele verzi 2 cepe 2 morcovi 1 ceaşcă ulei 2 roşii decojite verdeaţă tocată sare Mod de preparare: Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei fierbinte. Se adaugă roşiile când ceapa a devenit sticloasă, […]
Mancare cu carne si gogonele acre Ingrediente: 700 g carne de porc slabă 2 cepe ulei bulion (pastă de tomate) 2 foi dafin piper sare 1/2 kg gogonele Mod de preparare: Se căleşte ceapa cu carnea în ulei. Se pune apă la fiert. Se pune apă caldă peste ceapa şi carnea călite. Când sunt […]
Pofta buna!
Mancare de gogonele murate 2010-02-14T12:22:00+01:00 2022-12-21T09:59:24+01:00bucataras
Incoming search terms:
mancare de gogonele murate
mancare de gogonele
mancare de gogonele murate cu carne
gogonele murate
ciorba de gogonele murate
reteta mancare de gogonele murate
https://www restaurantedelux ro/mancare-gogonele-murate html
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.